Εκδηλώσεις Δήμου

bus11DOG CAT1

lipasmatacine banner

SMIMMING POOLLIBRARY

banner2kek

 

 

europe

 

 

 

 

 

 

GIS Logo

Ενημέρωση | Ανακοινώσεις του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας (1741)

Μείνε σπίτι- Δεν είσαι μόνος

Τηλεφώνησε στον Δήμο για τις άμεσες ανάγκες σου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ

σχετική με τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και των δημοτικών δομών του στο πλαίσιο λήψης μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο κλιμάκωσης των μέτρων πρόληψης των πολιτών και των εργαζομένων από τον κορωνοϊό, ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας δίνει οδηγίες για την ηλεκτρονική εξυπηρέτση των πληρωμών των δημοτών.

Συμπολίτες, συμπολίτισσες,

18 χρήσιμες ερωτήσεις - απαντήσεις για την απαγόρευση κυκλοφορίας πολιτών ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

Σε μία πραγματικά εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για όλους και όλες μας, ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας προσπαθεί, με όλες του τις δυνάμεις, να εξακολουθεί να στέκεται στο πλευρό των αδύναμα κοινωνικά συμπολιτών μας.

Την ίδια ώρα που εμείς μένουμε σπίτι για να προστατέψουμε τους ανθρώπους της περιοχής μας, αυτοί συνεχίζουν να μας δηλητηριάζουν με τις οσμές που βγάζουν οι βιομηχανικές τους δραστηριότητες.

Εκτάκτως κλειστές θα είναι αύριο Σάββατο 21 Μαρτίου όλες οι λαϊκές αγορές της χώρας και επομένως και όσες πραγματοποιούνται στον Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας, όπως ανακοίνωσε απόψε το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, στο πλαίσιο λήψης μιας σειράς προληπτικών μέτρων, για την αποφυγή περαιτέρω εξάπλωσης της επιδημίας του κορωνοϊού και την προστασία των πολιτών, έχει ξεκινήσει, από την προηγούμενη εβδομάδα, πρόγραμμα απολυμάνσεων στους κάδους απορριμμάτων της πόλης και στους χώρους που αυτοί βρίσκονται, καθώς και στις στάσεις.

Με τη νέα υπηρεσία "Μείνε σπίτι- Δεν είσαι μόνος- Τηλεφώνησε στον Δήμο για τις άμεσες ανάγκες σου", ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας στέκεται στο πλευρό όσων συμπολιτών μας έχουν ανάγκη. Άνθρωποι, οι οποίοι ζουν μόνοι τους, χωρίς οικογενειακή στήριξη και ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Σελίδα 1 από 125

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση