Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

Τριήμερο στο Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας

Τριήμερο στο Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας

Το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα γιορτάζουν τις απόκριες με ένα πολύ δυναμικό πρόγραμμα το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Μην το χάσετε!

Όλες οι εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο!

Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

 

Σαββάτο 17/02

Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού. Έναρξη 9.30 π.μ. από την Πλ. Νίκης

ΓΡΙΦΟΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΙ ΑΛΗΘΕΙΑ …ΣΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ….

Ακούσατε ακούσατε !!!!! Ο ξακουστός κλέφτης Αλή Μπαμπά από τη μακρινή Ανατολή με την πελώρια σπάθα του, το μεγάλο στολισμένο με ρουμπίνια τουρμπάνι του και τις τρομερές πιστόλες του βρέθηκε μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη !!!!!!!!!!!!! Ο αμύθητος θησαυρός του είχε κάνει φτερά!!!! Αλίμονο!!!!!

Εάν θέλετε να βρείτε πρώτοι εσείς το χαμένο θησαυρό, φτιάξτε τη δική σας ομάδα , επιστρατεύστε τις γνώσεις σας, την ευφυΐα, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας και δηλώστε συμμετοχή στο 2o ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ .

Ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας & η Ένωση Κρητών Κερατσινίου Δραπετσώνας «Το Αρκάδι» , σας καλούν να ανακαλύψετε μέσα από ένα μαγικό ταξίδι με δοκιμασίες κάθε είδους και εμπειρίες των 5 αισθήσεων, το χαμένο θησαυρό! Μυστικοί κώδικες , ξεχασμένες γλώσσες και πολύ μυστήριο.

Το παιχνίδι επιφυλάσσει πλήθος εκπλήξεων, συγκινήσεων, εμπειριών, κωμικών καταστάσεων, απρόοπτων και ανατροπών για τους συμμετέχοντες κυνηγούς, αλλά και για το κοινό που θα εισπράξει την όλο ζωντάνια και φρεσκάδα αναζήτηση και θα παρακολουθήσει τα θεαματικά και χιουμοριστικά παιχνίδια. Διασκέδαση, γέλιο, συνεργασία και παιχνίδι είναι τα βασικά συστατικά!!!!

….Γρίφο δες, σήμα βρες, κάνε γρήγορα μπορείς ,χιόνια κρύο και βροχές μη φοβηθείς………

Κυριακή 18/02

Συναυλία με την Πέννυ Μπαλτατζή, πλατεία Κύπρου (έναντι Δημαρχείου Κερατσινίου) 8μ.μ.

Η Πέννυ Μπαλτατζή, το κορίτσι με τη βελούδινη φωνή που άνοιξε δρόμους swing στην Αθήνα, μέσα από ένα εξωτικό χαρμάνι ήχων και ξέφρενων ρυθμών, μπήκε στις ζωές μας με το γνωστό μποέμικο στιλ του καλλιτέχνη που μας μαγεύει σκορπώντας γύρω του κέφι, ανεμελιά, ενέργεια και δύναμη.

Παρέα με τους δεξιοτέχνες μουσικούς της εξερευνούν ένα νέο, μεθυστικό ήχο με λάτιν και μπάλκαν ρούμπες, μάμπο ιταλιάνο, τσα τσα, σουινγκ, τζαζ... Και μας επιφυλάσσουν εκπλήξεις αποτελεσματικότερες! Η φωνή της, που από τραγούδι σε τραγούδι κινείται με αφοπλιστική αμεσότητα και μαεστρία, μας ξεσηκώνει για βόλτες στην Πειραϊκή. Με το ολοκαίνουριο single της Πέννυ, Στην Τρούμπα στην Καστέλα που μοιράζει χαμόγελα και αγκαλιές πότε στην Τρούμπα και πότε στην Καστέλα. Με τραγούδια του Πλέσσα και της Γιοβάννας, κι ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα στη Ζιγκουάλα, προτού η Πέννυ γίνει ένας πειρασμός που δεν είναι απάτη. Για να μας ψιθυρίσει Mama yo quiero και να μας καλέσει να λικνιστούμε στους ζωηρούς, ερωτικούς ρυθμούς αυτής της γεμάτης πάθος, συναίσθημα και χαράς βραδιάς, εκφράζοντας αυτό που βαθιά ξέρουμε μέσα μας: Κι όμως υπάρχει χαρά!

Καθαρά Δευτέρα 19/02

Κούλουμα στον Πολυχώρο Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα και στο Πάρκο Σελεπίτσαρι στην Αμφιάλη. Έναρξη 10π.μ.

 

Γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα, πετάμε τον χαρταετό σε δύο μεγάλα πάρκα τους δήμου μας, με άφθονη παραδοσιακή λαγάνα και χαλβά, μουσική, τραγούδι, γλέντι και χορό.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

επιστροφή στην κορυφή