Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ

ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ

Με βασική προτεραιότητα τη δημιουργία, ενίσχυση και αποφασιστική στήριξη των κοινωνικών δομών που διαθέτει, η Δημοτική Αρχή προσπαθεί καθημερινά να ανταποκρίνεται με επάρκεια στις αυξημένες, λόγω της οικονομικής κρίσης, ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτό λειτουργεί εδώ και μήνες το κοινωνικό μαγειρείο του Δήμου (συσσίτιο), με το οποίο η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να αγκαλιάσει συμπολίτες μας που βρίσκονται σε αδυναμία, ενώ παράλληλα, με τη λειτουργία του εξοικονομεί πόρους.

Το σύγχρονο Κοινωνικό Μαγειρείο, εξοπλισμένο με τις πλέον ενδεδειγμένες και κατάλληλες συσκευές μαγειρικής και συντήρησης τροφίμων, τηρεί απόλυτα τις σχετικές οδηγίες για τη διασφάλιση των τροφίμων και προσφέρει μεγάλο κοινωνικό έργο, αφού σιτίζει καθημερινά 170 ανθρώπους- δικαιούχους, που έχουν ανάγκη.
Στον ανακαινισμένο χώρο που στεγάζεται το Μαγειρείο, στην οδό Ελ. Βενιζέλου 123, το εξειδικευμένο προσωπικό της κοινωνικής δομής προετοιμάζει και συσκευάζει τα φαγητά, τα οποία, για όσους αδυνατούν να μετακινηθούν, διανέμονται στο σπίτι τους. Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος μας έχει επίσης, εξασφαλίσει και αυτοκίνητο για τη διανομή του φαγητού.

Από το 2014, η Δημοτική Αρχή «απλώνει» καθημερινά ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας πάνω από την πόλη και τους ανθρώπους της και με τη βοήθεια των εργαζομένων και των εθελοντών, το ενισχύει και το επεκτείνει με πρώτο μέλημα τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια.

0

1

2

6

8

12