Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Κ.Υ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Κ.Υ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ

Δεκάδες γυναίκες, ασφαλισμένες και ανασφάλιστες, ανταποκρίθηκαν στη δράση του Κέντρου Υγείας Δραπετσώνας για δωρεάν γυναικολογικό έλεγχο, που συμπεριλαμβάνει και Τεστ Παπ.

Ο αριθμός των ραντεβού ήταν τέτοιος, που η δράση θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα. Υπενθυμίζεται ωστόσο ότι το Κέντρο Υγείας προσφέρει καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις σε ασφαλισμένες και μη και όχι μόνο κατά τις ημέρες δράσης. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και ραντεβού στα 5ψηφία νούμερα: 14900, 14784, 14554.

Μιλώντας στο site του Δήμου, οι υπεύθυνες της δράσης του Κ.Υ. Δραπετσώνας, σημείωσαν για τη δράση που πραγματοποιείται ότι έτυχε θερμής υποδοχής από τις γυναίκες της πόλης, γεγονός που καταμαρτυρά η μεγάλη συμμετοχή και η άμεση ανταπόκριση του κοινού. Επίσης, μίλησαν για τη σημασία της πρόσληψης και τόνισαν ότι «ο γυναικολογικός έλεγχος για πολλές γυναίκες είναι σωτήριος, καθώς δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπιστούν έγκαιρα και αποτελεσματικά σοβαρές παθήσεις».

επιστροφή στην κορυφή