Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΓΕΜΑΤΗ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΑΜΠ

ΓΕΜΑΤΗ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΑΜΠ

Στον κατάμεστο, από παιδιά και γονείς, χώρο εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού σχολείου Δραπετσώνας, ολοκληρώθηκε σήμερα με επιτυχία το Πρόγραμμα Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, που διοργάνωσε και φέτος για 4 εβδομάδες ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, δωρεάν για τους μικρούς δημότες.

Με πολύ κέφι, μουσική χορό, θέατρο και διάφορα δρώμενα, ένα ταξίδι δημιουργικής απασχόλησης, για περίπου 600 μικρούς δημότες, έφτασε για φέτος στο τέλος του. 
Σε αυτές τις 4 εβδομάδες τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε εργαστήρια Θεάτρου, Μουσικής, Εικαστικών, Κούκλας, Παραδοσιακών Παιχνιδιών, Συναισθηματικής Αγωγής, Γυμναστικής, Αθλήματα, Κυνήγι Θησαυρού, Ανακύκλωση, Παιχνίδια με το Νερό, Ανταλλακτικό Παζάρι κ.ά. Να μάθουν, να δημιουργήσουν, να αθληθούν και να διασκεδάσουν. Τις δημιουργίες τους μάλιστα, από τα Εργαστήρια εικαστικών, οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να τις παρουσιάσουν σήμερα στο κοινό.

Με δεδομένη την επιτυχία του προγράμματος, ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, έχει καθιερώσει το θερινό καμπ για παιδιά τα τελευταία 5 χρόνια, θεσμό που προτίθεται να συνεχίσει και να βελτιώνει κάθε χρόνο.

επιστροφή στην κορυφή