Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Σημαντικό στήριγμα για τους δημότες που πλήττονται από την οικονομική κρίση και αντιμετωπίζουν οξύτατα οικονομικά προβλήματα, συνεχίζει να αποτελεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας. Τούτες μάλιστα τις ημέρες, η κοινωνική δομή του Δήμου φρόντισε για την έγκαιρη διανομή χριστουγεννιάτικων δεμάτων στους δικαιούχους της, ώστε να μη λείψει τίποτα από το γιορτινό τραπέζι.


Με βασικό γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη στήριξη όσων το έχουν ανάγκη, ο Δήμος μας συνεχίζει, μέσα από πολύπλευρες δράσεις αλληλεγγύης, να υλοποιεί πρωτοβουλίες που συντηρούν και δυναμώνουν την κοινωνική συνοχή.
Χθες και σήμερα μοιράζονται σε δικαιούχους ολιγομελών νοικοκυριών προϊόντα πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, φρούτα και γλυκίσματα. Στις 16 και 17 Δεκεμβρίου σειρά θα πάρουν οι δικαιούχες οικογένειες και στις 18 και 19 Δεκεμβρίου οι δικαιούχοι του β’ εξαμήνου. Πρόκειται σε όλες τις περιπτώσεις για μοναδικούς ωφελούμενους, οι οποίοι έχουν καταγραφεί και πιστοποιηθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου.
Με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της όλα αυτά τα χρόνια, η Δημοτική Αρχή συνεχίζει και θα εξακολουθήσει να βρίσκεται με σεβασμό και διακριτικότητα στο πλάι όσων το έχουν ανάγκη.