Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Λαμβάνοντας υπόψη τα ΦΕΚ 782/10-3-2020 και 782/10-3-2020 το από 10-03-2020 Δελτίο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και έχοντας ως γνώμονα την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας προχωρά στην αναστολή λειτουργίας ΟΛΩΝ των αθλητικών χώρων, ιδιωτικών και δημοτικών προγραμμάτων από 12 Μαρτίου 2020 έως και 26 Μαρτίου 2020.

ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ:
 
Εφόσον η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δεν έχει προχωρήσει σε αναστολή των πρωταθλημάτων και για όσο διάστημα αυτά θα εξαιρούνται από τη γενική απαγόρευση, στην παρούσα φάση ο Δήμος μας δε θα αναστείλει τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος και τις προπονήσεις αποκλειστικά των αντρικών και γυναικείων τμημάτων των Αθλητικών Σωματείων. Οι προπονήσεις δε αποκλειστικά των αγωνιστικών τμημάτων ρυθμικής, τραμπολίνο, κολύμβησης, στίβου και πυγμαχίας θα διεξάγονται για όσους αθλητές και αθλήτριες εξακολουθούν να έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις βάσει των αποφάσεων της εκάστοτε Ομοσπονδίας.
Είναι επιβεβλημένο τόσο τα αθλητικά σωματεία όσο και κάθε πολίτης να αντιμετωπίσουν τα μέτρα πρόληψης με υπευθυνότητα και ν’ακολουθούν πιστά όλες τις οδηγίες.
Τέλος, οι αθλητικοί χώροι θ’ απολυμανθούν και θα παραμείνουν κλειστοί την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Μαρτίου.
επιστροφή στην κορυφή