Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Τη Δευτέρα 1 Ιουνίου επαναλειτουργούν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, με ιδιαίτερη προσοχή στην προετοιμασία τους, ώστε να υποδεχθούν τα νήπια και βρέφη της πόλης μας,

Συγκεκριμένα, ο Δήμος μας, από την από την πρώτη στιγμή της υγειονομικής κρίσης που επέφερε η πανδημία του νέου κορωνοϊού, προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες πρόληψης και αντιμετώπισης της διασποράς του ιού.  Με βάση τις σχετικές υποδείξεις του ΕΟΔΥ, προετοιμάζει, μετά τις σχολικές μονάδες, την επαναλειτουργία και των βρεφονηπιακών σταθμών της πόλης. Σε αυτό το πλαίσιο, προχώρησε σε απολυμάνσεις όλων των χώρων, προμηθεύτηκε αντισηπτικά, καθώς και επιπλέον υλικά για καθαρισμό. Παράλληλα, διανέμει τα απαραίτητα μέσα υγειονομικής προστασίας και ασφάλειας των παιδιών, των εκπαιδευτικών και των εργαζομένων. 

Υπενθυμίζουμε στους γονείς ότι ο αριθμός των παιδιών ανά τμήμα έχει μειωθεί με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και τα τμήματα λειτουργούν εκ περιτροπής . Εκεί που ο αριθμός των παιδιών το επιτρέπει θα υπάρχει καθημερινή λειτουργία των σταθμών. Επίσης παράλληλα συνεχίζονται μέχρι τις 12 Ιουνίου οι ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής στους βρεφονηπιακούς σταθμούς για την επόμενη χρονιά.

Πρωταρχικός στόχος της Δημοτικής Αρχής παραμένει η εξασφάλιση των αρτιότερων συνθηκών υγιεινής. Για να τα καταφέρουμε και σε αυτή τη μάχη, προαπαιτούμενο είναι η συλλογική προσπάθεια και η συνεργασία όλων μας. 

επιστροφή στην κορυφή