Για το σοβαρό πρόβλημα της δυσοσμίας που αντιμετωπίζει η πόλη μας τα τελευταία χρόνια, μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Mega "Μega Σαββατοκύριακο", ο Χρήστος Βρεττάκος. Ο δήμαρχος της πόλης ανέδειξε το ζήτημα και τόνισε ότι "οι κάτοικοι της περιοχής δεν αντέχουμε άλλο". Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η πολιτεία οφείλει, όπως και στην περίοδο των έκτακτων μέτρων για τον νέο κορωνοϊό, να βάλει πάνω από όλα την υγεία των ανθρώπων.

Τη Δευτέρα 1 Ιουνίου επαναλειτουργούν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, με ιδιαίτερη προσοχή στην προετοιμασία τους, ώστε να υποδεχθούν τα νήπια και βρέφη της πόλης μας,

 

Από τη Δευτέρα(1/6/2020) οι αθλούμενοι πολίτες θα μπορούν να ξανακάνουν χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας ξεκινά τα ΔΩΡΕΑΝ προγράμματα προετοιμασίας υποψηφίων Πανελληνίων εξετάσεων για την είσοδο τους στα ΑΕΙ και τις Στρατιωτικές Σχολές.

Στην 3η ΤΟ.Μ.Υ. (Τοπική Μονάδα Υγείας) Κερατσινίου - Δραπετσώνας πραγματοποιείται η συμπλήρωση του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.), καθώς επίσης παρέχονται δωρεάν, κατόπιν ραντεβού:

Ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας στο πλαίσιο των δράσεων υποστήριξης των ευπαθών ομάδων στην πανδημία, στις 21/5/2020 πραγματοποίησε συνάντηση δικτύωσης με εκπροσώπους της οργάνωσης «ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

Πληροφορηθήκαμε, όχι όμως αρμοδίως, όπως θα έπρεπε, ότι κλιμάκιο επιθεωρητών Περιβάλλοντος πραγματοποίησε έλεγχο στα εργοστάσια της περιοχής της Δραπετσώνας.

Στο υπό ανέγερση Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου στο Κερατσίνι, υποδέχθηκε χθες ο δήμαρχος της πόλης Χρήστος Βρεττάκος, τον περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, τον οποίο συνόδευαν η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σ. Αντωνάκου και ο Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΕΥ∆ΕΠ) της Περιφέρειας Αττικής Δ. Δρόσης. Παρόντες επίσης ήταν ο Διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Χ. Ροϊλός και εκπρόσωποι της κατασκευάστριας εταιρείας.

Σας ενημερώνουμε ότι, για το σχολικό έτος 2020-2021, η διαδικασία εγγραφής/επανεγγραφής των βρεφών/παιδιών στους σταθμούς του Δήμου μας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 25/5/2020 έως και την Παρασκευή 12/6/2020. Η αίτηση θα γίνεται ηλεκτρονικά, μέσα από το συνημμένο αρχείο που ακουλουθεί με τίτλο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ.

Σελίδα 1 από 133

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση