Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

   

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας πρόκειται να προβεί στην μίσθωση αυτοκινούμενου καλαθοφόρου οχήματος για την κοπή και κλάδευση υψηλών και επικίνδυνων δένδρων που φύονται σε διάφορα σημεία του Δήμου μας.

Συγκεκριμένα ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας θα προχωρήσει στην μίσθωση ενός αυτοκινούμενου καλαθοφόρου οχήματος με μήκος ανύψωσης έως 25 μέτρα.
Η συνολική διάρκεια της μίσθωσης θα ανέλθει σε 25 ημερολογιακές ημέρες.
Το χρονικό διάστημα της μίσθωσης ανά ημέρα είναι 8 ώρες.
Το προσφερόμενο όχημα θα έχει πιστοποιητικό καταλληλότητας και στην δαπάνη θα περιλαμβάνεται ο οδηγός- χειριστής (με την ανάλογη άδεια) καύσιμα , λιπαντικά, ασφαλιστικές εισφορές , ώστε να λειτουργεί σε άριστη κατάσταση .
Επίσης ο ειδικός μηχανισμός (καλάθι) προσωπικού να βρίσκεται στερεά συνδεδεμένο με τον βραχίονα του γερανού και όχι αιωρούμενο από αυτόν .

Η συνολική δαπάνη της μίσθωσης προϋπολογίστηκε στο ποσό των 11.070,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%)
Η μίσθωση θα πραγματοποιηθεί με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 28/80 και το άρθρο 67 του Ν.4257/14.
Κριτήριο αξιολόγησης θα είναι η χαμηλότερη τιμή προσφοράς. Η προμήθεια θα ανατεθεί στον προμηθευτή που θα προσκομίσει την χαμηλότερη τιμή προσφοράς.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν πληροφορίες καθώς και τεύχη της μελέτης παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο Προμηθειών τηλ. 213-2074699 & 213-2074755 (Κος Τζούλιας Παναγιώτης) ή να αναζητήσουν την σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου www.keratsini-drapetsona.gr
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να προσκομίσουν ενσφράγιστες προσφορές σύμφωνα με την δομή του εντύπου του προϋπολογισμού. Η κατάθεση των προσφορών ισχύει μέχρι την Τρίτη 30/09/2014.
Η Αντιδήμαρχος
Οικονομικών
Ελένη Καποσίζογλου

επιστροφή στην κορυφή