Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ Α. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗ - ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ Α. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗ - ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ τιμά την μνήμη του μεγάλου Κερατσινιώτη θεατράνθρωπου και λογοτέχνη ΑΛΕΚΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗ στο χώρο του Κινηματοθεάτρου που φέρει το όνομα του.

Το εν λόγω αφιέρωμα έχει αναλάβει να μας παρουσιάσει το Κέντρο Πολιτισμού Παλίντονος Αρμονία. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται πολλά γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από τον παγκόσμιο κινηματογράφο. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης σε συνεννόηση του Δήμου και των συντελεστών που συμμετέχουν, θα συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.

Συγκεκριμένα υπάρχει ανάγκη για:  παιδικές πάνες, μωρομάντιλα, αντισηπτικά, γάζες, νερά, πορτοκαλάδες, ισοτονικά, τρόφιμα μακράς διάρκειας (αλεύρι, μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, γάλα εβαπορέ, παξιμάδια, δημητριακά, κονσέρβες), γάλα σε σκόνη για μωρά, ζωοτροφές.

Με αλφαβητική σειρά θα παίξουν οι Μουσικοί: Πιάνο: Δέδες Νικόλαος, Κιθάρα: Κυριακίδου Σοφία, Μπουζούκι: Μεταξάς Γιάννη, Τραγούδι: Ιωάννου Βίβιαν & Μακρυγιάννη Μαγδαληνή. Κείμενα θα διαβάσουν οι: Κοκκίνου Βασιλική - πρόεδρος ΕΤΕΠΚ & Ιωάννου Βίβιαν.

επιστροφή στην κορυφή