Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΠΑΚΙΩΝ & ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ COVID-19 ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΠΑΚΙΩΝ & ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ COVID-19 ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

 Σας ενημερώνουμε ότι στο Κέντρο Υγείας Δραπετσώνας πραγματοποιείται συλλογή καπακιών πλαστικών μπουκαλιών. Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι στο Κέντρο Υγείας παρέχεται η δυνατότητα κατ΄ οίκον εμβολιασμών  έναντι του covid-19.

? «Μην ξεχνάς το καπάκι να κρατάς»: Μια ανταποδοτική δράση, στην οποία συμμετέχει και το Κέντρο Υγείας Δραπετσώνας. Η ενέργεια αυτή υπογραμμίζει έμπρακτα την αξία της ανακύκλωσης, για την προστασία του περιβάλλοντος και συμβάλλει στο να βοηθηθούν άτομα με κινητικά προβλήματα, προσφέροντας τους αναπηρικά αμαξίδια.

 Μην ξεχνάς! Το καπάκι δεν πετάμε! Το κρατάμε και βοηθάμε!

? Στο Κέντρο Υγείας Δραπετσώνας παρέχεται η δυνατότητα κατ΄ οίκον εμβολιασμών  έναντι του covid-19.

Αφορά πολίτες που ανήκουν  στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας με αδυναμία μετακίνησης που ορίζεται ως εξής:

1. Πολίτες που βρίσκονται σε μόνιμο κλινοστατισμό

2. Πολίτες με σημαντικού βαθμού έκπτωση λειτουργικότητας που δεν μπορούν να μετακινηθούν χωρίς υποστήριξη (βάδιση με υποστήριξη, με βακτηρία, με περιπατητήρα τύπου Π ή μετακίνηση με αναπηρικό αμαξίδιο) που διαμένουν σε οίκημα που δεν πληροί τις προδιαγραφές προσβασιμότητας ατόμων με αναπηρία

3. Πολίτες με βαριά ψυχική ή νοητική νόσο που η έξοδος από το οίκημά τους συνδυάζεται με σημαντική αποδιοργάνωση της συμπεριφοράς τους (π.χ. επιθετική συμπεριφορά).

Ο εμβολιασμός θα πραγματοποιείται από κλιμάκιο του Κέντρου Υγείας Δραπετσώνας , το οποίο  στελεχώνονται με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους οι πολίτες θα πρέπει να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 4612277, 210 4082060 (08:00-14:00) κατά τις εργάσιμες ημέρες, προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα του εμβολιασμού κατ’ οίκον.

κυ δραπετσ

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ

        

επιστροφή στην κορυφή