Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών συμμετείχε το τριήμερο των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας σε πλατείες, δρόμους και πάρκα.

Το Σάββατο διεξήχθη με επιτυχία το 4ο Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού σε συνεργασία με την Ένωση Κρητών Κερατσινίου-Δραπετσώνας «Το Αρκάδι». Το παιχνίδι διαδραματίστηκε σε διαφορά σημεία στο Κερατσίνι και στη Δραπετσώνα με τη συμμετοχή καταστημάτων, τους ιδιοκτήτες των οποίων ευχαριστούμε θερμά, ενώ το βράδυ έγιναν οι απονομές και ακολούθησε ρεμπέτικη βραδιά από τη θεατρική ομάδα «Αναντάν Μπαμπαντάν» και αποκριάτικο γλέντι.

Την Κυριακή, ομάδα καρναβαλιστών και πλήθος κόσμου με αφετηρία την πλατεία Νίκης συμμετείχε σε αποκριάτικη παρέλαση με χορούς και τραγούδια με τελικό σταθμό την πλατεία Κύπρου, όπου το γλέντι συνεχίστηκε παρά τον βροχερό καιρό.

Τέλος, την Καθαρά Δευτέρα οι εκδηλώσεις επικεντρώθηκαν στα πάρκα, «Αν. Παπανδρέου» (Σελεπίτσαρι) και Κράκαρη του Πολυχώρου Λιπασμάτων Δραπετσώνας όπου εκτός από το καθιερωμένο πέταγμα χαρταετών, τα παιδιά διασκέδασαν στο Carnival Show που είχε στηθεί.

Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στους εργαζόμενους καθαριότητας που ήταν εκεί μετά το πέρας των εκδηλώσεων.

Ευχές για καλή Σαρακοστή και του χρόνου με υγεία να ανταμώσουμε και να γιορτάσουμε ξανά.

επιστροφή στην κορυφή