Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Φανερή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του ακινήτου που βρίσκεται στην Δημοτική Ενότητα Δραπετσώνας, του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, επί των οδών Ν. Καζαντζάκη και Ρ. Φεραίου

Η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ 2 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΑΕ» που εδρεύει στο Κερατσίνι, [πάρκο «Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ», Σελεπίτσαρι], έχοντας υπόψη:

α) το Π.Δ. 270/81, (ΦΕΚ Α’ 77/30-3-81)

β) το Ν.3852/2010

γ) το Δ.Κ.Κ (Ν.3463/06)

δ) την 10/2024  απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας

ε) την από 18-12-2023  «Έκθεση εκτίμησης μισθωτικής αξίας» της εταιρείας  «ΛΟΥΠΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ» Πιστοποιημένη Εταιρεία Εκτιμητών στο Μητρώο Εκτιμητών Υπουργείου Οικονομικών (Α.Μ. 51).

 ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ

Φανερή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του ακινήτου που βρίσκεται στην Δημοτική Ενότητα Δραπετσώνας, του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, επί των οδών Ν. Καζαντζάκη και Ρ. Φεραίου και συγκεκριμένα στην απόληξη της οδού N. Καζαντζάκη όμορου της παιδικής χαράς βορειανατολικά του όμορου Δημοτικού Γυμναστηρίου ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ.

Το προς εκμίσθωση ακίνητο αποτελείται από ισόγειο χώρο και δώμα συνολικής επιφανείας 216,66 τμ με βοηθητικούς χώρους 16,74 τμ ήτοι συνολικής επιφάνειας 233,40 τμ.

Το ακίνητο προσφέρεται σε μίσθωση αποκλειστικά ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με χρήση καφετέρια, εστιατόριο, αναψυκτήριο.

Πληροφορίες για την δημοπρασία παρέχονται από το τμήμα γραμματείας της εταιρείας «ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ 2 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΑΕ»  (πάρκο Α. Παπανδρέου, Σελεπίτσαρι, Κερατσίνι), τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευής και ώρες 10:00 έως 14:00 (τηλ 2104324501, αρμόδια κ Αναγνωστάκη Χαρά).

Αντίγραφο της διακήρυξης χορηγείται στους ενδιαφερομένους ύστερα από αίτηση που υποβάλλεται στην παραπάνω διεύθυνση μέχρι την προηγουμένη της κατάθεσης δικαιολογητικών συμμετοχής σύμφωνα με το άρθρο 3.9 της παρούσας, ενώ θα βρίσκεται αναρτημένη και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Κεραστινίου - Δραπετσώνας, της Εταιρείας καθώς και στο Διαύγεια.

επιστροφή στην κορυφή